Make your own free website on Tripod.com

De mysteries van de waterman

21 januari tot en met 20 februari

  Mensen die onder dit teken zijn geboren, komen zij in verzet tegen iedere dwang van buitenaf. Waterman-mensen vertrouwen te allen tijde op hun eigen kracht, op hun intuïtie, waarmee zij vaak al een vermoeden hebben van de dingen die komen gaan.  Het zijn sympathieke,  hulpvaardige mensen maar boven alles hebben ze hun vrijheid lief. Wee degene die het poogt die vrijheid te beknotten !
Doorgaans stellen ze zich positief op en hebben ze een goed,  soms wat sarcastisch getint, gevoel voor hu­mor.  Vaak verzetten ze zich tegen gangbare opvattingen; ze voeren graag oppositie en houden koppig aan hun eigen standpunt vast, ook als ze al lang hebben ingezien dat een ander het bij het rechte eind heeft.
Alle Watermannen leiden twee levens: in het ene zetten ze vol ernst de handen aan de ploeg, in het andere leven ze zich vitaal en vrolijk uit.
Watermannen hebben een groot gevoel voor humor maar opgelet een verkeerd woord naar hun gericht kan plotseling in het verkeerd keelgat schieten.  Daardoor kan de vlam in de pan slaan en laait een twistgesprek op dat het huis op zijn grondvesten doet schudden. Dat komt ook doordat Watermannen graag in de con­tramine zijn en een schijnbaar onbenullige aanleiding daartoe dankbaar zullen aangrijpen.

LIEFDE

Een Waterman vindt het bijzonder plezierig om iemand te verleiden, maar trekt een duidelijke grens. Wie hoop gaat koesteren omdat er volop geflirt wordt, komt vaak bedrogen uit. De Waterman is onberekenbaar; niemand kan hem geheel en al doorgronden. Ze zijn zeer introvert, maar dat maakt hem juist zo fascinerend voor het andere geslacht.
De Waterman heeft fouten, maar ook een zeer warm hart. Ze zullen hun laatste hemd weggeven, als ze daar iemand gelukkig mee kunnen ma­ken. Hun hulpvaardigheid kent geen grenzen. Ze zijn vrijgevig en worden daarom nogal eens uitgebuit.
Waterman-vrouwen kunnen van een mug een olifant maken. Alléén op haar kamer zal ze misschien tot bezinning komen en om zichzelf moeten lachen. Preuts is ze niet. Ze zal de man van haar hart alles geven. Sek­sualiteit is voor haar echter nooit louter lichamelijk verlangen, maar ook een geestelijke band.
De Waterman-man is een echte gentleman, maar kan het niet la­ten over zin avonturen op te scheppen. Deze energieke persoonlijkheid beschikt over een flinke portie fantasie die hij, aan de stamtafel gezeten, in het geweer brengt. Hij beleeft de nodige liefdesavonturen, maar een playboy is hij niet. Verstandige vrouwen behandelen hem onge­merkt als een eigenwijs kind, aan wie je precies het tegenovergestelde voorstelt van wat je wenst, om te bereiken dat hij precies doet wat je wil.

BEROEP

Vrouwelijke en mannelijke Watermannen zin vitale types die zich in ieder beroep thuisvoelen. Ze laten zich echter nooit tot bepaalde werkzaamheden dwingen, want hun werk is altijd hun roeping.
Zekerheid gaat hen niet boven alles; onafhankelijkheid komt voor hen op de eerste plaats. Daarom kan het gebeuren dat ze op tijd en stond van baan veranderen.
Mannelijke en vrouwelijke Watermannen zijn vaak niet makkelijk. Ze houden er absoluut niet van gecommandeerd te worden. Daarom vind je ze vooral in de vrije beroepen, omdat ze daarin hun ideeën en plan­nen het best kunnen verwezenlijken, zonder op de vingers te worden gekeken.
In alle wetenschappen gooien Watermannen hoge ogen en vooral in de informatica staan ze zeer goed aangeschreven.

GEZONDHEID

Voor Watermannen is hun gezondheid hun belangrijkste kapitaal. Vaak hebben ze geen uitgesproken sterke constitutie, maar ze zijn wel ont­zettend taai, waardoor ze ziekten snel de baas worden. Helaas staan bun zenuwen vaak zo strak gespannen, dat ze nerveuze klachten krijgen, die echter plotseling verdwijnen als ze hun zenuwen weer in be­dwang hebben.
Ook hun stofwisseling kan problemen geven. Van oudsher zijn de be­nen, van de knie tot aan de wreef, een probleemgebied voor de Water­man.
Hun geluksmetaal is platina.
Hun gelukssteen is amethist.
De kleur van dit teken is nacht of staal blauw.

Wil je weten hoe jouw teken overeenkomt met dat van jouw partner ? Hoe vullen jullie elkaar aan ? Hoe delen jullie de liefde ?
Dat en nog veel meer komen jullie te weten in jullie relatie horoscoop
Voor slechts 10 €,  krijgen jullie een complete uiteenzetting,  met passende voorbeelden over de samenhang van jullie tekens,  je krijgt een 10-tal pagina's boeiende lectuur.  Het is ook een ideaal geschenk om je partner mee te verrassen !!  Bestel het nu !