Make your own free website on Tripod.com

De mysteries van de schorpioen

24 oktober - 22 november

  De mensen die tussen onder dit teken zijn geboren, zijn streng bij het geven, maar ook bij het nemen. Ze laten zich niet makkelijk van de wijs brengen. Ze houden van strijd maar een nederlaag kunnen ze nauwelijks verwerken. Op een of andere manier zoeken ze naar wraak; en dan zullen ze overwinnen, hoe dan ook!  Ze lijken veel geduld te hebben maar zitten te wachten op vernieuwing.  Ze zijn strijdlustig en zetten zich schrap tegen elke mogelijke tegenstander.
En toch zijn het vrolijke, op het leven gestelde, gezellige mensen, ech­te vrienden in nood, zolang men ze niet teleurstelt, en liefdevolle partners met het hart op de juiste plaats.
Zolang hun geen kwaad wordt aangedaan en ze met rust gelaten worden, hebben ze nooit iets kwaads in zin. Ze houden zich daarbij echter niet afzijdig maar kijken uit naar een reden die hen oproept tot strijd.
Voor zijn vrienden gaat hij door het vuur.
Al kindsbeen aan weigert de schorpioen elke vorm van auto­riteit.

LIEFDE

Schorpioenen zijn vrolijk en op het leven gesteld, maar laat zich helemaal niet zo gemakkelijk verleiden. Daarom houden ze zelf te veel van het verleidingspel en gaan zelf de verleiderrol spelen.  En éénmaal ze iemand veroverd hebben,  bezitten ze ook de kunst om deze niet kwijt te spelen.
De partners van schorpioenen hebben geluk,  schorpioenen zijn natuurtalenten inzake liefde.
Ze zijn beminnelijke partners, die voor degene die ze liefhebben, door het vuur gaan. In ruil verwachten ze echter complete trouw,  net zoals zij hun trouw beloven.  Ze vinden dan ook dat ze het recht hebben om jaloers te zijn.  Schorpioenen hechten zeer veel waarde aan een goed uiterlijk. Ze willen hun partner ook nog behagen wanneer er plukjes grijs door hun haar schemeren en rimpels aantonen dat de tijd van hun eerste jeugd voorbij is.
De Schorpioen-vrouw is en blijft een eeuwig raadsel. Hoewel ze zeer eerlijk en openhartig is, zal ze aan niemand het geheim van haar leven prijsgeven. Wanneer zij dagboeken bijhoudt, doet ze die voor iedereen achter slot en grendel.
De man die zich door een Schorpioen-vrouw laat veroveren, hoeft niet lang te wachten tot ze hem liefkoost. Hij moet er maar aan wennen dat zij misschien het heft in handen neemt en zegt hoe het moet. Over het algemeen is ze echter heel meegaand en kan ze een goede huisvrouw en een nog betere moeder zijn. Maar de man waarvan ze houdt, zal voor haar steeds het middelpunt in haar leven zijn, hoeveel ze ook van haar kinderen houdt.
Ook de Schorpioen-man is een geboren verleider.  Voor hem telt het spreekwoord,  de aanhouder wint.  De Schorpioen-man is zich bewust van zijn verleidingskunsten.  Hij heeft als geen ander de strijd met het andere geslacht nodig, waar­uit hij te voorschijn komt als de ovenwinnaar, die de voorwaarden stelt waaraan men zich van nu af aan en misschien voor eeuwig en altijd zal aanpassen.
Schorpioenen zijn sociale personen met gevoel voor humor.  Hij kan een heel gezelschap met zijn scherts amuseren.
Laf is hij niet. Als hem iets niet zint, kan hij heel scherp uit de hoek komen en op zeer kwetsende wijze precies zeggen wat hij vindt. Maar snel zal hij zin beheersing terugvinden en zich onschuldig voordoen
Deze schorpioenen, die op de buitenwereld zo’n koele indruk maken, zijn in sek­sueel opzicht heethoofden, die alles zullen uitproberen en eventueel zijn partner in moeilijkheden brengt, wanneer hij van hen meer verlangt dan ze willen geven.

BEROEP

Daadkracht en volharding zijn de attributen die de Schorpioenen in hun beroep vooruit helpen. Toch staren ze zich niet blind op het werk, maar ze zien en steeds op toe dat de stress buiten de deur blijft.
Ze proberen het met iedereen te vinden die met hen een goed contact wil.
Niet iedere Schorpioen dringt zich naar de top. Desalniettemin wil hij invloed uitoefenen en kunnen meepraten. Op de onderste tree voelt hij zich niet prettig. Hij heeft verantwoordelijkheidsgevoel, maar wil niet altijd de verantwoordelijkheid op zich nemen.
Omdat ‘veel Schorpioenen het zesde zintuig hebben voor bet onbewus­te, ligt de parapsychologie hen vaak goed. Het is dus niet verwonder­lijk dat zich onder de astrologen menige Schorpioen bevindt!
De Schorpioen weet in het alge­meen de waarde van het geld te schatten. Hoewel zijn drang tot spelen zeer ontwikkeld is, zal hij nooit zo hoog inzetten dat hij krediet moet opnemen om te kunnen leven.
Zowel vrouwen als mannen gaan goed met hun verdiensten om en zien erop toe dat ze aan het einde van de maand nog iets over hebben om opzij te leggen.

GEZONDHEID

Zelfs de sierlijkste vrouw uit het Schorpioen-teken is op haar manier een krachtpatser als het om gezondheid gaat. Mensen uit dit teken vechten tegen iedere ziekte en kijken verachtelijk op de zwakkelingen neer die zich bij de minste, geringste verkoudheid ziek houden.
Desalniettemin moeten Schorpioenen wat meer op hun gezondheid letten en als ze wat ouder worden wat vaker naar de dokter gaan voor een preventief onderzoek. Het zijn vooral de organen uit het onderrif en de voortplantingsorganen die bij de Schorpioen van oudsher aan ge­vaar onderhevig zin. Hormonale afwijkingen komen onder de Schor­pioenen vaak voor, bij vrouwen ziekten aan het geslachtsorgaan, bij mannen ook problemen met de blaas.
Omdat zich bij dit type veel ergernis opkropt, is het zenuwstelsel zwaar belast. Juist bij Schorpioenen heeft men ontdekt dat psychische druk kan leiden tot lichamelijke klachten. Niemand van de Schorpioenen is bang. Ieder streeft ernaar boze ziektes door een verstandige levenswijze te verdrijven. In ieder geval overheerst in dit teken vooral een blakende ge­zondheid, waardoor men een hoge leeftijd kan verwachten.
Hun geluksmetaal is de diep donkerrode granaat.
Hun gelukssteen is de amethist, een violetkleurige halfedelsteen
Hun gelukskleur is zwart en grijs.

 

Wil je weten hoe jouw teken overeenkomt met dat van jouw partner ? Hoe vullen jullie elkaar aan ? Hoe delen jullie de liefde ?
Dat en nog veel meer komen jullie te weten in jullie relatie horoscoop
Voor slechts 10 €,  krijgen jullie een complete uiteenzetting,  met passende voorbeelden over de samenhang van jullie tekens,  je krijgt een 10-tal pagina's boeiende lectuur.  Het is ook een ideaal geschenk om je partner mee te verrassen !!  Bestel het nu !