Make your own free website on Tripod.com

 

De mysteries van de ram

20 maart - 21 april

 Zij die als Ram in het teken van de dierenriem worden geboren, zijn vurige types,  ze willen zich overal laten gelden, in  hun vriendenkring, in de liefde, in hun werk, in hun gezin.  Rammen zijn onbestendig, de ene keer zijn ze opgewekt en leven zorgeloos van de ene dag in de andere, en dan zijn ze opeens weer terneergeslagen en maken ze een onzekere indruk.
Ze kunnen zich zeer enthousiast en vurig opstellen maar deze passie ebt snel weer weg.  Ze stellen zich sterk op door hun zwakke plekken te verbergen. Reeds als baby geeft de Ram blijk van een krachtige wil.
Zij, die geboren zijn onder het teken Ram zijn bijzonder strijdlustig. Ze willen kost wat kost hun zin door≠drijven, maar hun zogenaamde sterke persoonlijkheid moet vaak ver≠hullen hoe zwak ze zich eigenlijk voelen.
Ze staan bekend om hun harde koppen.
Rammen willen het middelpunt van het huis zijn. Maar ze zijn ook ge≠voelig en erg kwetsbaar.
Rammen lopen gemakkelijk warm voor bepaalde dingen. Onbekommerd en dolenthousiast gaan ze tot daden over.

LIEFDE

Rammen hebben een voorliefde voor het andere geslacht. Ze zijn zacht, teder en charmant.  Rammen vinden het best dat ze voor hen in de rij staan, maar wil wel zelf het laatste woord hebben. En eens ze de persoon voor zich gewonnen hebben,  eisen ze hun partner volledig op.  Jaloersheid is dan ook van de partij.
Liefde op het eerste ge≠zicht? Daar gelooft hij niet in. Liefde moet bij hem geleidelijk groeien. Maar omdat Rammen gauw enthousiast zijn en tot over hun oren verliefd worden,  bestaat de kans dat ze bedrogen uitkomen als de partner niet aan de verwachtigen voldoet. Je kunt dus beter bij dit warmbloedige teken uit de buurt blijven als je hun hartstocht niet dubbel en dwars kan beantwoorden.
Een goede partner voor dit vurige teken is dan ook niet het fijnzinnige, meegaande type dat overal ja en amen op zegt om er vanaf te zijn. De ideale partner is iemand die hun temperamentvolle, strijdlustige karakter even vurig kan beantwoorden.
Rammen zullen altijd tijd maken voor de liefde. Voor seksspelletjes zijn ze altijd te vinden maar zonder strelende woorden en gebaren zijn voor hen een gruwel. De partners moeten wel beseffen dat seks een onmisbaar onderdeel van de eeuwigdurende liefde is. Harmonie tussen twee zielen is alleen mogelijk als het lichaam meewerkt, vinden zij terecht.

BEROEP

Voor Rammen be≠staat het leven voor de helft uit werken. Ze streven naar succes, erken≠ning en macht. Ze beschikken over voldoende ideeŽn en werkkracht om ieder beroep met succes te kunnen beoefenen. Chefs prijzen hun onvermoei≠bare ijver. Maar deze moet gekoppeld zijn aan een salarisverhoging.  Als ze ontevreden zijn zullen ze seevast ander werk zoeken.
Als Rammen eenmaal een besluit hebben genomen, dan houden ze zich daar ook aan. Dat levert op hun werk vooral problemen op, als ze zich vastbijten in een klus die tot mislukken gedoemd lijkt. Misschien blijkt later dat ze het bij het rechte eind hadden, maar dan is het meestal te laat, omdat ze intussen van baan veranderd zin. Ze voelen zich goed in een manager positie en zullen net za vaak van baan veranderen tot ze zich goed voelen in hun leidinggevende functie.  Rammen ijveren naar een functie waarvoor veel energie en autoriteit vereist is, zoals in het leger of bij de politie.  Ook voor technische beroepen zijn ze bijzonder geschikt. In het trans≠portwezen zin ze uitstekende piloten, machinisten of taxichauffeurs. Ook autocrossers en testpiloten zijn vaak onder dit teken geboren. In het natuurwetenschappelijk onderzoek vinden we veel Rammen, maar ook onder chirurgen, die vakkundig het lancet weten te hanteren.
In de loop van hun leven zullen de Rammen meestal heel veel geld verdienen, maar het ook weer met scheppen over de balk gooien.  Het is dan ook het vorrbestemde lot dat iedere Ram op zijn tijd een financiŽle meeval≠ler in de schoot geworpen krijgt.

GEZONDHEID

Ondanks het feit dat ze voortdurend enorm veel energie verbruiken, zijn Rammen gezonde mensen. Kwetsbaar zijn alleen hun hoofd, ge≠zicht, gehoororgaan, ogen en luchtwegen.  Door hun werk staan veel Rammen echter voortdurend onder druk,  Rammen hebben dan ook vaak last van extreme nervositeit en dat met name hun hoofd daaronder te lijden heeft.
Omdat de meeste Rammen bijzonder taai zijn maar ook roofbouw op hun lichaam plegen, zijn ze gevoelig voor allerlei soorten infecties. Dit kan leiden tot chronische verkoudheid of keel-, neus- en ooraandoe≠ningen. Verder hebben Rammen vaak riskante gewoontes, zoals een overmatig tabak- of atcohotgebruik, waardoor ze hun gespannen zenu≠wen menen te kunnen kalmeren.
Hun geluksmetaal is ijzer.
Hun geluksstenen is het harde diamant.
De kleur van dit vuurteken is rood.

 

Wil je weten hoe jouw teken overeenkomt met dat van jouw partner ? Hoe vullen jullie elkaar aan ? Hoe delen jullie de liefde ?
Dat en nog veel meer komen jullie te weten in jullie relatie horoscoop
Voor slechts 10 Ä,  krijgen jullie een complete uiteenzetting,  met passende voorbeelden over de samenhang van jullie tekens,  je krijgt een 10-tal pagina's boeiende lectuur.  Het is ook een ideaal geschenk om je partner mee te verrassen !!  Bestel het nu !