Make your own free website on Tripod.com

De mysteries van de boogschutter
23 november – 21 december

De mensen die tussen 23 november en 21 december onder dit teken werden geboren, zijn naar buiten toe echt rustige types die optimistisch staan tegenover het leven.  Toch krijgen ze het soms benauwd, ze zullen dan twijfelen en willen ontsnappen naar een plaats waar het beter is, de vrije natuur in,  weg van de wereld. Daardoor zijn ze goed bestand tegen stress,  ze vinden altijd wel een plaats (of een manier) om tot rust te komen. De onrust kunnen ze echter ook opvangen met hun sarcastische humor.  Boogschutters zijn succesvolle mensen door hun houding maar ook door het feit dat het geluk hen een handje helpt net wanneer ze het nodig hebben. Ze kunnen in het privé-leven echter moeilijk beslissingen nemen. Ze rennen van hot naar haar en jagen het geluk achterna...
Een echte Boogschutter, verlangt ernaar zich verder te ontwikkelen om anderen geeste­lijk de baas te zijn. Deze eigenschap laat bij anderen een grote indruk achter waardoor het succes voor de hand ligt. Hij beseft echter ook dat succes, niet vanzelf komt en zal af en toe wel eens met zijn ellebogen werken.  Dit dan wel op een subtiele manier zodat men er geen aanstoot aan neemt en deze eerder negatieve eigenschap wel door de vingers ziet. Wie kan er nu boos op hem zin, als hij in stormloop de hindernissen op het werk aanpakt, omdat hij nu eenmaal sneller reageert dan de brave collega’s, die nog treuzelen als hij handelt?
Dit vrolijke, levenslustige type vindt buiten in de natuur de verkwik­king die hij nodig heeft om zijn werk aan te kunnen. Zijn hobby’s zijn trekken en reizen. Hij wil van alles meemaken — vooral ook in de liefde. De Boogschutter vindt snel aansluiting bij het andere geslacht.  Hij is een goede vriend.

 LIEFDE

Boogschutters gaan door het leven met een figuur en houding als dat van een mannequin. Zij kleden zich graag naar de laatste mode, maar zien er ook in trekkerskleding of in vale spijkerbroek betoverend uit.
Een Boogschutter-vrouw is doe gezelschap. Reeds als jong ding kan zij in gezelschappen schitteren: zij is zeker geen muurbloempje. Ze discussieert graag over onderwerpen waar ze iets van begrijpt. Dan staat haar kwebbeltje niet stil. Maar ze kan net zo goed ook zwijgen en op het goede ogenblik de juiste vragen of antwoorden paraat hebben.
Wanneer boogschutter echter menen dat ze het bij het rechte eind hebben,  dan zullen ze geen strobreed toegeven,  ze zijn heel eigenzinnige personen.  Ook advies van anderen slaan ze vaak in de wind,  ze willen zichzelf een mening vormen ook betekent dit dat ze het aan de lijve moeten ondervinden.
Boogschutter zijn zeer levenslustige mensen,  ze willen met volle teugen van het leven genieten.  De ideale partner mag dan ook niet vlug vermoeid worden door de lange natuurwandelingen,  of de lange disco nachten.
Daarnaast houden boogschutters van hun vrijheid,  ze appreciëren het dus niet om gedwongen te worden,  ook niet in de liefde.  Daarom is het mogelijk dat er vaak van partner gewisseld wordt, omdat een ander hun even goed of zelfs beter bevalt.  Maar éénmaal ze de goede gevonden hebben,  blijven ze ook trouw zonder trouwboekje. Ze flirten graag uitgebreid maar een lang voor­spel is voor haar een gruwel.
Als de Boogschutter-vrouw door harts­tocht is gegrepen, heeft ze beslist niet het stijlvolle hemelbed nodig, waarnaar andere gevoelige dames verlangen. Verborgen plaatsjes in de natuur zijn voor haar ook prima en in geval van nood ook de achter­bank van een bijzonder chique auto.
Boogschutter-mannen zijn geboren jagers.  Wie het serieus op hem gemunt beeft, moet zulke jachtscènes meespelen, zich chique aankleden en zin charmes niet verbergen. Als de Boogschutter de jacht opent, zet de slimme vrouw niet direct alles op alles. Ze maakt hem liever nieuws­gierig en laat hem zelfs in een vrolijke flirt merken dat zij helemaal niet op een ervaring met hem uit is. De Boogschutter-man waardeert schrandere vrouwen. Als er één weerstand biedt aan zin verleidings­kunsten, grijpt de jachtlust hem aan. Boogschutters houden ervan langzamerhand meege­sleept te worden in het wellustige spel van liefde en seks, door diepgaande en leuke gesprekken. Bij hem moet de liefde langzaam groeien en moet hij zich eerst, bewijzen. Dan komt ‘trouw-zijn’ er vanzelf bij.
Boogschutters zullen hun partner op handen dragen, zolang ze met hen gelukkig zijn.

  BEROEP

Vrouwen en mannen uit bet teken van de Boogschutter zin altijd on­dernemend. Zij hebben hemelbestormende plannen en aarzelen geen moment die uit te voeren. Soms behoren ze tot die bewonderenswaar­dige types die overal haantje-de-voorste zijn en er komen.
Hij streeft naar onafhankelijkheid en als hij in zijn baan niet zelfstandig kan werken, maakt hem dat ongelukkig.
Ze reageren vaak overhaast en nemen geen blad voor de mond. Dat mag menigeen kwetsen, maar de Boogschutter trapt liever op de tenen met de waarheid dan zich in bochten moeten wringen om de medemens te ontzien. Zo’n houding leidt in dit teken ech­ter tot een zekere zelfoverschatting die naar buiten toe arrogant kan lij­ken. Wie lang met hen heeft samengewerkt, weet dat Boogschutters het eigenlijk niet zo erg menen als ze het zeggen. Ze reageren alleen over­haast, waardoor bet lijkt alsof ze heel ongevoelig zijn in de omgang met hun medemens.
Iedere Boogschutter kan goed praten, ijskoud kan hij de toestand definiëren en daarmee zin te­genstanders choqueren, die moeten inzien dat hij hen in de discussie verre de baas is.
Geen Boog­schutter zal onderaan blijven. Hij is als bet ware geschapen voor een leidinggevende positie.
Boogschutters kunnen het vinden in alle beroepen,  in elk beroep vinden ze een manier on veel van zichzelf in te leggen en daardoor goed zijn in alles wat ze doen.
De boogschutter beschouwt geld als een goede zaak,  als men het heeft. Veel geld maakt het leven ge­makkelijker.
De Boogschutter werkt wel graag en kijkt nooit op een uur, maar wil daarvoor ook behoorlijk beloond worden.

GEZONDHEID

Hoewel de Boogschutter de rust zelf lijkt, heeft hij ragfijne zenuwen. Bijna iedere ziekte die hij krijgt, berust op de een of andere storing in bet zenuwstelsel. Nerveuze hoofdpijn, reumatische aandoeningen en storingen in het hartrit­me blijven vaak niet uit. Omdat de Boogschutter van de goede dingen van bet leven houdt, moet hij meer op zin lever letten, waarvan hij vooral in latere jaren last zou kunnen krijgen.
D
oor zin liefde voor de natuur doet hij steeds veel frisse lucht op en omdat hij ook sportieve neigingen heeft, hoeft niemand zich over zijn gezondheid zorgen te maken. Helaas neigt hij in sommige gevallen tot overdrijving.
Hun geluksmetaal is tin.
Hun geluksgesteente is de donkerblauwe saffier.
Hun kleur is donkerviolet maar ook indigo-blauw.
 

Wil je weten hoe jouw teken overeenkomt met dat van jouw partner ? Hoe vullen jullie elkaar aan ? Hoe delen jullie de liefde ?
Dat en nog veel meer komen jullie te weten in jullie relatie horoscoop
Voor slechts 10 €,  krijgen jullie een complete uiteenzetting,  met passende voorbeelden over de samenhang van jullie tekens,  je krijgt een 10-tal pagina's boeiende lectuur.  Het is ook een ideaal geschenk om je partner mee te verrassen !!  Bestel het nu !